Parteneri

HOPPE | Manerul potrivit

Hoppe este varful de lance in lume in producerea si inovarea manerelor pentru ferestre si usi. Friedrich Hoppe a pornit de la un simplu atelier de lacatuserie si armaturi metalice, in anul 1953.  Azi, Hoppe AG este liderul european in productia de manere.


https://www.hoppe.com

SOUDAL | Expert in izolanti

Soudal este o companie belgiana infiintata ȋn 1966 de Vic Swerts.  A inceput ca o mica afacere de familie, devenind rapid unul dintre cei mai mari producatori de spume poliuretanice, izolanti, adezivi ṣi produse pentru acoperisuri. Compania exporta in mai mult de 130 tari de pe toate continentele.

https://www.soudal.com

MACO | Tehnica miscarii

Mayer & Co. Beschlage pe surt Maco, este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de feronerie pe plan mondial. Produsele Maco se remarca prin design placut, pret decent si rezistenta antiefractie eficienta.  Maco inseamna calitate constanta, avantaj client, acces la inovatii, consultanta si service.

https://www.maco.eu

MEDOS | Manere pentru ferestre si usi 

Compania Medos este prezenta pe piata poloneza din anul 1995. Pe parcursul anilor firma a cunoscut o crestere accelerata in domeniul productiei de manere si accesorii, destinate ferestrelor si usilor din PVC, aluminiu sau lemn. Produsele Medos se remarca prin calitate constanta la preturi accesibile.


https://medos.pl

SIMONSWERK | Balamale usi

Firma Simonswerk cu sediul in Rheda-Wiedenbrück, Germania este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi avand o experienta in acest domeniu de peste 120 de ani. Produsele Simonswerk acopera toate solicitarile din domeniile rezidential sau administrativ, atat pentru usi de interior cat si pentru cele de intrare.

https://www.simonswerk.com