Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NOUTATI

 

 
Roto - SOLID 150P balamale pentru usi PVC
 
Balamalele Roto Solid 150P reprezinta o alternativa low-cost pentru usile standard de intrare din PVC sau usi secundare. Acest nou produs este prevazut cu un dispozitiv patentat anti ridicare. Poate fi utilizat pe intreaga gama de usi existente pe piata, fara a avea nevoie de instructiuni si permite reglare 3D cu unelte standard. De asemenea, noile balamale sunt certificate conform DIN EN 1935:2002. Disponibile in culorile: alb, maro, bronz, argintiu.
 
 
Simonswerk - SIKU RB balamale cilindrice
 
Sistemul de balamale cilindrice pentru usi din PVC SIKU RB cu capacitate de incarcare 120 Kg si reglaj 3D, indeplineste cele mai exigente cerinte cu privire la siguranta si efractie. Designul individualist si tehnologia precisa permite montajul pe profilelele uzuale din PVC fara a intrerupe planul de etansare. Pe langa variantele standard, alb si maro modelul din otel inoxidabil atribuie caracterul deosebit al sistemului de balamale SIKU RB.
 
 
Maco - Multi MAMMUT balamale cu sustinere 180kg
 
Pentru elemente grele de pana la 180 kg, sau formate mari de ferestre din PVC sau lemn pana la 3,6 mp. Greutatea optimizata a balamalei inferioare si balamalei superioare pentru latimea faltului cercevelei maxim 1.800 mm si inaltimea faltului cercevelei maxim 2.800 mm. Fabricate din materiale de inalta rezistenta, cu stabilitate extrema a sistemului lagarelor de sprijin si a foarfecei. Suprafata acoperita: argintiu-look sau la cerere vopsite prin pulverizare in toate culorile RAL.
 
home produse despre noi noutati cataloage cariere contact Site realizat de
web design timisoara
© Copyright SYSTEMMA 2007 - 2012