Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PRODUSE
«Inapoi
 
Balamale Simonswerk
Broaste monopunct
Cilindri pentru usi
Manere Medos
 

 

Manere cu cheie sau buton  
Oferim solutii pentru echiparea ferestrelor si al usilor de balcon cu manere cu cheie sau cu buton, recomandate pentru limitarea accesului copiilor la ferestre si pentru o maxima siguranta a acestora in locuintele situate la etaj. Manerele sunt realizate din aliaj de magneziu, disponibile in culorile alb, maro, argintiu, bronz.
 
Arc amortizor de baza  
Utilizare: usi frontale din PVC, aluminiu sau lemn. Functionare: pentru usi cu latime de pana la 1100 mm, cu brat standard sau cu blocare. Tehnologie: putere de inchidere ajustabila; viteza de inchidere reglabila cu valva; doua arii de inchidere. Design: maro, argintiu, alb.
 
Mecanisme pentru actionari la distanta  
Feronerie pentru ferestre actionate la distanta din PVC, lemn sau aluminiu. Programul generos extins din puct de vedere al designului si al usurintei in functionare face posibila o utilizare eficienta a feroneriei. Disponibile in culorile : alb, negru, argintiu.
Feronerie simpla pentru ferestre greu accesibile!
 
Etansari automate pentru usi  
Etansarile (pragurile) automate pentru usi pot fi aplicate la usi din lemn, aluminiu sau material plastic. Ele constituie cea mai buna izolatie intre usa si podea impotriva curentului, insectelor, prafului si murdariei. Datorita mecanismului de dubla reglare, cu un singur element de etansare, puteti izola un decalaj de 13mm intre usa si podea.
  

home produse despre noi noutati cataloage cariere contact Site realizat de
web design timisoara
© Copyright SYSTEMMA 2007 - 2012