Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PRODUSE
«Inapoi
 
[-] Manere fereastra secustik
[-] Manere pentru usi
 

 

Manere fereastra - secustik  
Oferim gama completa de manere pentru ferestre. Clientul are de ales dintr-o paleta larga de culori. Manerele Hoppe sunt realizate din materiale rezistente la lovituri si coroziune. Materilele folosite sunt: aluminiu, otel inoxidabil, alama, protejate de straturi speciale de oxid, aliaje de crom si nichel sau lac ars. Manerul de fereastra secustik ofera o securitate sporita la un pret atractiv.
 
Secustik - siguranta in propria casa  
Hoppe a dezvoltat ideea de securitate. Secustik inseamna o securitate sporita cu o siguranta sonora: declicul produs la actionarea manerului va ofera sentimentul de liniste si siguranta ca fereastra s-a inchis. Manerul secustik pentru ferestre are un mecanism de blocare brevetat. Impiedica orice manipulare frauduloasa a ferestrei din exterior.
 
Secustik - manere cu personalitate!  
Hoppe secustik - un maner excelent cu un plus de securitate. Designul deosebit al acestor manere a facut posibila crearea unei game largi de culori: alb RAL 9016, maro RAL 8077, bronz F4, argintiu F1, titan F9, asadar arhitectul va avea de unde sa aleaga pentru amenajarea spatiului si nu va fi nevoit sa-si schimbe planul dupa maner...
  

home produse despre noi noutati cataloage cariere contact Site realizat de
web design timisoara
© Copyright SYSTEMMA 2007 - 2012