Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Systemma Company SRL a fost infiintata in anul 2003 cu capital integral privat in orasul Timisoara. In scurt timp am devenit unul din principalii furnizori de feronerie Maco si accesorii producatorilor autohtoni de tamplarie termoizolanta. Incepand cu anul 2003 compania noastra devine distribuitor autorizat in Romania al concernului austriac Maco Beschlage GmbH. Systemma inseamna echipa. O relatie bazata pe seriozitate cu partenerii. Experienta ne plaseaza printre specialisti.

Obiectivul principal de la infiintarea societatii a fost sa devenim furnizorul de incredere, care sa ofere produse si servicii de calitate la preturi competitive. Principalii furnizori ai companiei noastre sunt producatori cu renume din Europa: Maco, Simonswerk, Hoppe, BKS, Medos.
Livram produse in toata tara, in 24/ 48 de ore, feronerie si accesorii pentru toate configuratiile de tamplarie. Produse uzuale si atipice. Livrarile se fac din stoc, pe baza de comanda ferma, direct la unitatea de productie a clientului.

Rezultatele financiare pozitive obtinute in mod constant de la infiintarea societatii, ne pozitioneaza in randul celor mai de succes comercianti / distribuitori de feronerie si sisteme de inchidere din Romania. Prin solutiile oferite in peste 10 ani de experienta, aducem un plus de eficienta pentru afacerea dumneavoastra, indiferent de dimensiunea afacerii pe care o conduceti. Serviciile noastre ofera solutii eficiente si flexibile, concepute sa vina in sprijinul clientului.

Compania noastra ofera consultanta tehnica de specialitate. Livreaza solutii optime clientilor pentru toate configuratiille de tamplarie sau tipuri de deschidere, inca de la stadiul de proiectare. Repere: eficienta-cost. Adica exact ceea ce va intereseaza pentru o afacere buna!
Am dezvoltat de-a lungul timpului proceduri de lucru care si-au dovedit eficienta. Consultanta este oferita in mod gratuit partenerilor nostri. Impreuna, formam reteaua de bune practici ce ne ajuta pe toti sa atingem maximul de eficienta. 

 facebook | Systemma® este marca inregistrata, toate drepturile rezervate 2003 - 2015
 
home produse despre noi noutati cataloage cariere contact Site realizat de
web design timisoara
© Copyright SYSTEMMA 2007 - 2012